Fotoceramica funerara

Fotoceramica funerara Bucuresti

Fotoceramica funerara Bucuresti

 

Termen de executie rapid in functie de calitatea fotografiei utilizate si numarul de preview-uri solicitate, termenul variaza intre 3-7 zile lucratoare. Fotoceramica funerara reuseste sa va redea la o calitate foarte buna fotografia propusa spre editare.

Fotoceramica produsa de noi isi pastreaza in timp culoarea, rezista la temperaturi extreme si la actiunile razelor de soare. Oferim posibilitatea editarii preview-ului pentru ca dumneavoastra sa va puteti pronunta inainte ca fotografia sa fie montata pe suportul ceramic.

In cazul in care nu sunteti de acord cu preview-ul trimis avem posibilitatea de a modifica eventualele erori. Confirmarea preview-lui si finalizarea produsului nu atrage raspunderea furnizorului in cazul in care calitatea imaginii a avut de suferit din cauza calitatii  fotografiei oferite de catre client.

Fotografiile trebuie sa fie clare, de preferat stil portret, luminoase si la rezolutie cat mai mare. Avem posibilitatea sa atasam fotografiei dorite un efect / fundal, putem elimina sau corecta defectele indiferent de cat de pronuntate sunt ele. Toate produsele fotoceramice beneficiaza de garantia comerciala legala  de 24 luni.

Va asteptam sa comandati serviciul sau produsul dorit la numarul 0724.070.932 sau ne gasiti la adresa mentionata la pagina de CONTACT A SITE-ULUI

SUNA ACUM