Servicii funerare gratuite Bucuresti

Servicii funerare gratuite Bucuresti

Servicii funerare Non Stop Bucuresti

Servicii funerare gratuite Bucuresti – Servicii funerare Bucuresti

 

Funeraliile reprezinta comemorarea unei vieti care a luat sfarsit. Pentru a conduce persoana decedata pe ultimul drum, pe cel spre eternitate, cu decenta, respect si recunostiinta, Casa Funerara Tudor vine in sprijinul familiei indoliate, preluand intreaga organizare a procesului de inhumare sau incinerare.

Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul serviciilor funerare, Casa Funerara Tudor va pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare gratuite Bucuresti in baza talonului de pensie si pompe funebre oferindu-va la alegere serviciile dorite, servicii in Bucuresti care acopera toi pasii in organizarea unei inmormantari, de la strictul necesar, pana la ultimele detalii.

In astfel de momente de tristete si durere echipa noastra de profesionisti va sta alaturi cu bun simt si discretie, mereu atenti la dorintele si cerintele dumneavoastra, pentru ca ultimul omagiu adus persoanei decedate sa incununeze cu demnitate viata ce tocmai a trecut in nefiinta.

In functie de pachetul de servicii pentru care ati optat, serviciile noastre constau in constatarea decesului, toaletarea si imbalsamarea decedatului, pregatirea sicriului si a accesoriilor specifice, manipularea acestuia, transportul funerar, transport de persoane, intermedierea discutiilor cu preotul si pregatirea capelei, inchirierea catafalcului, iar la cererea dumneavoastra ne putem ocupa de pana le cele mai mici detalii ce tin de protocol, precum respectarea traditiilor religioase, realizarea aranjamentelor florale, pregatirea locului de veci si a monumentelor funerare, pregatirea pachetelor si cosurilor cu coliva, a batistelor si prosoapelor.

Totodata, daca doriti, va putem scapa si de stresul intocmirii tuturor actelor necesare si, daca este cazul, oferim si asistenta in intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces la Casa de Pensii.

Ne ocupam asadar de intregul proces de inhumare, urmand ca apoi sa va ramanem alaturi si la organizarea parastasului, suntem o firma completa de pompe funebre cu localizarea in Bucuresti.

Nu in ultimul rand, oferim la cerere si servicii de incinerare. Apelati asadar oricand la Casa Funerara Tudor Bucuresti, va stam la dispozitie 7 zile din 7, 24 de ore din 24, cu o gama completa de servicii de cea mai buna calitate, pentru ca dumneavoastra sa va puteti dedica in intregime conducerii persoanei decedate pe drumul spre eternitate.

Va asteptam sa comandati serviciul sau produsul dorit la numarul 0724.070.932 sau ne gasiti la adresa mentionata la pagina de CONTACT A SITE-ULUI

SUNA ACUM